Παραξενα

9χρονος με καρκίνο πάλεψε και κρατήθηκε στη ζωή για να γνωρίσει τη νεογέννητη αδερφή του

Ένα 9χρονο αγόρι πάλευε με τον καρκίνο για αρκετό καιρό για να συναντήσει την μικρή αδερφή του και είπε στους απαρηγόρητους γονείς του λίγο πριν πεθάνει: “Σας επιτρέπω να κλάψετε μόνο για 20 λεπτά.”

Ο Bailey Cooper, από το Μπρίστολ, πάλεψε με το λέμφωμα Non-Hodgkin για 15 μήνες και ήταν αποφασισμένος να ζήσει αρκετά για να γνωρίσει το μικρό του αδελφάκι.

Η μητέρα του, η 28χρονη Rachel, γέννησε την κόρη της το Νοέμβριο και ο Bailey την ονόμασε Millie. Η οικογένεια μοιράστηκε φωτογραφίες της Millie, η οποία γεννήθηκε πριν πεθάνει ο Bailey, την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Adoring μεγάλος αδελφός: Bailey Cooper πέθανε από το λέμφωμα Non-Hodgkin κατά την παραμονή των Χριστουγέννων. Φαίνεται ότι κρατούσε την αδελφή του Μίλι, την ημέρα πριν πεθάνει

Οι γονείς του, ο Lee και η Rachel, προσπάθησαν να φανούν δυνατοί όταν πέθανε ο γιος τους, ο οποίος πάλεψε γενναία με την ασθένειά του από τότε που διαγνώστηκε, το καλοκαίρι του 2016.

Η μητέρα του Bailey είπε: “Δεν πιστεύαμε ότι θα τα κατάφερνε μέχρι τόσο, αλλά ήταν αποφασισμένος να γνωρίσει τη Millie.”

Πρώτη αγκαλιά: Η Μπέιλι διατηρεί την αδερφή Μίλι για πρώτη φορά, αφού γεννήθηκε τον Νοέμβριο

“Όταν γεννήθηκε η Millie εκείνος την αγκάλιασε και έκανε όλα τα πράγματα που θα έκανε ένας μεγάλος αδεργός- της άλλαξε την πάνα, την έκανε μπάνιο και της τραγουδούσε.”

Ο Bailey, από το Bristol, λάτρευε την αδελφή του Millie, και η μητέρα Rachel είπε: «Αγκάλιασε την και έκανε όλα τα πράγματα που ένας μεγάλος αδερφός θα έκανε - να την αλλάξει, να την πλύνει,

Ο 30χρονος πατέρας του, πρόσθεσε: “Οι γιατροί είπαν ότι επρόκειτο να ‘φύγει’ πριν γεννηθεί η Millie.”

“Δεν το έκανε. Πάλεψε, και στο δρόμο για το νοσοκομείο, είπε ότι το μωρό έπρεπε να το ονομάσουμε Millie.”

“Αλλά τη στιγμή που την γνώρισε, άρχισε να σβήνει γρήγορα… Ήταν σαν να φεύγει μακριά…”

Αφού η αδερφή Millie γεννήθηκε το Νοέμβριο, ο Bailey άρχισε να αρρωσταίνει. Το πρωί πέθανε, η οικογένειά του του είπε: «Ήρθε η ώρα να πάτε Bailey. Να σταματήσει.'

Οι γονείς γνώριζαν ότι ο Bailey ήταν απίθανο να επιβιώσει μέχρι τα Χριστούγεννα, όμως του είπαν να γράψει μια λίστα με τα δώρα που θα ήθελε.

Αλλά παρατήρησαν ότι τα επέλεξε με βάση τα γούστα του μικρότερού του αδερφου, του 6χρονου Riley.

Γνωρίζοντας ότι πεθαίνει, ο Bailey είχε προγραμματίσει την κηδεία του και ζήτησε από όλους τους παρευρισκόμενους να είναι ντυμένοι με στολή υπερήρωα.

Είπε στους γονείς του στην τελευταία οικογενειακή τους συνάντηση: “Σας επιτρέπω να κλάψετε μόνο για 20 λεπτά. Πρέπει να φροντίσετε τον Riley και τη Millie.”

Ο απίστευτος εννέαχρονος έγραψε πριν πεθάνει με λέμφωμα Non-Hodgkin

Και όταν η γιαγιά του είπε ότι ήθελε να πάρει τη θέση του, ο Bailey της είπε: “Αυτό είναι πολύ εγωιστικό, γιαγιά. Έχεις εγγόνια να φροντίσεις.”

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, στις 22 Δεκεμβρίου, η οικογένεια του Bailey μαζεύτηκε δίπλα στο κρεβάτι του και του διάβαζε ιστορίες για να του κρατήσει συντροφιά.

Ο Bailey απεικονίστηκε στο νοσοκομείο με τον μικρότερο αδελφό του Riley. Οι γονείς του Bailey παρατήρησαν ότι η λίστα των Χριστουγέννων του φάνηκε να γράφεται με τον Riley κατά νου

Η Rachel είπε: “Ήξερε ότι δεν θα γυρίσει για τα Χριστούγεννα, γι’ αυτό προσπαθήσαμε να τον κάνουμε να χαρεί φτιάχνοντας μια λίστα με Χριστουγεννιάτικα δώρα.”

Γλυκιά καρδιά: Η Bailey αρρώστησε το καλοκαίρι του 2016 και από τη στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο ήταν ήδη στο Στάδιο 3 (απεικονίζεται: η οικογένεια Cooper)

“Εκείνος είπε ότι δεν ήθελε, αλλά εμείς επιμέναμε.”

“Στις 11.45 π.μ. την παραμονή των Χριστουγέννων, βρισκόμασταν δίπλα στο κρεβάτι του. Ξέραμε ότι δεν θα έμενε για πολύ. Του είπαμε “Ήρθε η ώρα, Bailey. Πάμε.”

“Την στιγμή που είπαμε το ‘πάμε’, άφησε την τελευταία του πνοή και είχε μόνο ένα δάκρυ κάτω από το μάτι του. Ήταν ήρεμος.”

Το περασμένο Σάββατο, εκατοντάδες ανθρώπων αποδείχτηκαν να πληρώσουν τις απόψεις τους στο Bailey, συμπεριλαμβανομένου του καπετάνιου της Bristol Rovers Tom Lockyer

Ο Lee πρόσθεσε: “Κάναμε ό,τι μας ζητούσε. Αλλά τα περισσότερα από τα πράγματα που ζήτησε ήταν πράγματα με τα οποία δεν έπαιξε ποτέ.”

“Και αυτό γιατί ήταν καταλληλότερα για τον μικρό αδερφό του. Είχε πάρει τα πάντα για το Riley επειδή ήξερε ότι δεν θα έπαιζε μαζί τους.”

Ο Bailey αρρώστησε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2016 και μετά από μια σειρά εξετάσεων,  διαγνώστηκε με λέμφωμα Non – Hodgkin.

Ο Bailey απεικονίζεται στο νοσοκομείο με τον πατέρα του, τον Lee. Ο 9χρονος είχε μάθει τον καρκίνο για 15 μήνες πριν πεθάνει

Οι γιατροί αντιμετώπισαν τον καρκίνο με χημειοθεραπεία και στεροειδή φάρμακα και ήταν αισιόδοξοι ότι ο Bailey θα τα κατάφερνε, αφού τον Φεβρουάριο του 2017 ο καρκίνος ήταν σε ύφεση.

Ο Bailey επέστρεψε στο σχολείο του και υποβαλλόταν σε τακτικές εξετάσεις κάθε τρεις μήνες.

Αλλά το Πάσχα, όταν η οικογένεια ήταν για διακοπές, έλαβαν ένα καταστροφικό νέο.

Ο Lee είπε: “Τη δεύτερη ημέρα των διακοπών, ήμασταν στο ζωολογικό κήπο Paignton όταν λάβαμε ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο που έλεγε ότι ο καρκίνος είχε υποτροπιάσει και έπρεπε να τον πάμε πίσω. Ο Bailey είχε σημάδια κακής αναπνοής και κόπωσης.”

Η οικογένεια είχε πει ότι υπήρχε ένα ποσοστό επιβίωσης 70% και ο μικρός ξεκίνησε πάλι τις χημειοθεραπείες.

“Οι γιατροί μας είπαν ακόμα κι αν ζούσε, οι επιπτώσεις της ασθένειας θα διαρκούσαν για το υπόλοιπο της ζωής του,” είπε ο Lee.

“Είχε κάνει μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε.”

Ο καρκίνος εξαπλώθηκε γρήγορα και βρέθηκαν όγκοι στο στήθος, στους πνεύμονες, στο συκώτι και στο στομάχι του Bailey.

Εκατοντάδες άνθρωποι έδειξαν το ενδιαφέρον τους και το θαυμασμό τους στο Bailey για τη δύναμή του, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαιριστή της Bristol Rovers FC, Tom Lockyer, ο οποίος έγινε φίλος με το νεαρό φίλαθλο.

Ο Lee είπε: “Ο Bailey χαμογέλασε με όλα αυτά. Τράβηξε αστείες φωτογραφίες και έκανε τους ανθρώπους να γελούν, παρόλο που πονούσε τόσο πολύ.”

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top