Ενδιαφεροντα

27χρονη που πέθανε από καρκίνο έγραψε ένα γράμμα για να κάνει τους ανθρώπους να εκτιμούν την κάθε τους μέρα

Η συγκινητική συμβουλή μιας νεαρής γυναίκας έχει μοιραστεί στο διαδίκτυο από την οικογένειά της, λίγες ώρες αφότου ο καρκίνος της πήρε τη ζωή.

Η Holly Butcher έγραψε ένα γράμμα για να μας δείξει πώς να αγαπάμε τις καθημερινές μας στιγμές.

Η 27χρονη πέθανε την Πέμπτη μετά από μια μάχη με το σάρκωμα του Ewing, έναν σπάνιο καρκίνο των οστών.

Η κ. Butcher από το Grafton, έγραψε ότι ήταν παράξενο να δεχτεί το θάνατο σε τόσο νεαρή ηλικία επειδή είχε φανταστεί τον εαυτό της να γερνάει.

“Έτσι είναι η ζωή, είναι εύθραυστη, πολύτιμη, απρόβλεπτη και η κάθε μέρα είναι ένα δώρο, δεν είναι δεδομένη,” έγραψε.

Ο Holly Butcher έγραψε μια επιστολή στον κόσμο για το πώς να αγαπάς καθημερινά τις στιγμές που οδηγούν στο θάνατό της 

“Οι ημέρες περνούν και περιμένουμε απλά ότι θα συνεχίσουν να έρχονται, μέχρι να συμβεί το απροσδόκητο.”

“Είμαι 27 τώρα. Δεν θέλω να φύγω. Αγαπώ την ζωή μου.”

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι θέλει τους ανθρώπους να σταματήσουν να ανησυχούν για τα «άχρηστα άγχη στη ζωή» όπως η καθυστέρηση λόγω κίνησης ή το να έχουν πλαδαρή κοιλιά και να σκεφτούν κάποιον που αντιμετωπίζει πιο δύσκολα προβλήματα.

“Διώξτε όλα τα άχρηστα άγχη… είναι τόσο ασήμαντα όταν κοιτάζετε σφαιρικά τη ζωή,” γράφει η κ. Butcher.

Ο 27χρονος (απεικονίζεται δεξιά) πέθανε την Πέμπτη μετά από μια μάχη με το σάρκωμα του Ewing, έναν καρκίνο μέσα και γύρω από τα οστά και μοιράστηκε τη συμβουλή του για τη ζωή σε μια αφανή επιστολή

“Πάρτε μια μεγάλη αναπνοή, κοιτάξτε πόσο μπλε είναι ο ουρανός και πόσο πράσινα είναι τα δέντρα… σκέφτεστε πόσο τυχεροί είστε που μπορείτε να κάνετε απλά αυτό – να αναπνέετε.”

Η κ. Butcher, η οποία εκπροσώπησε την πόλη της στο squash και στο χόκεϊ, δήλωσε ότι είδε το σώμα της να φθείρεται και να υπενθυμίζει στους ανθρώπους να είναι ευγνώμονες που δεν υποφέρουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Θέλοντας να κάνει τους ανθρώπους να εκτιμούν περισσότερο το χρόνο τους, η 27χρονη έγραψε ότι οι άνθρωποι πρέπει να μοιράζονται το χρόνο τους με τους φίλους και την οικογένειά τους και να χρησιμοποιούν χρήματα για εμπειρίες παρά για να αγοράσουν νέα ρούχα και παπούτσια.

«Αυτό είναι το θέμα της ζωής, είναι εύθραυστο, πολύτιμο, απρόβλεπτο και κάθε μέρα είναι ένα δώρο, όχι ένα δεδομένο δικαίωμα», γράφει η κ. Butcher

“Μην χάνετε τις εμπειρίες σας επειδή ξοδέψατε όλα τα χρήματά σας σε υλικά αγαθά,” γράφει η κ. Butcher.

“Προτιμήστε να απολαμβάνετε το χρόνο σας με τους ανθρώπους σας από κοντά και όχι να τις καταγράφετε μέσω της οθόνης του τηλεφώνου σας.”

“Η ζωή δεν είναι πίσω από την οθόνη ούτε στην τέλεια φωτογραφία… απολαύστε την κάθε σας στιγμή με τους κατάλληλους ανθρώπους!”

“Κάντε το για εσάς, όχι για να το δείξετε στους άλλους.”

Η νεαρή γυναίκα, που ενθάρρυνε τους ανθρώπους να «εργάζονται για να ζήσουν χωρίς να ζήσουν στην εργασία», υπενθύμισε επίσης σε όλους να δωρίσουν αίμα επειδή οι δωρεές αίματος την κράτησαν "ζωντανή για ένα επιπλέον έτος"

Η νεαρή γυναίκα, που ενθάρρυνε τους ανθρώπους να «δουλεύουν για να ζουν και όχι να ζουν για να δουλεύουν», έκλεισε το γράμμα της υπενθυμίζοντας σε όλους να δίνουν αίμα.

“Η δωρεά αίματος… με βοήθησε να κρατηθώ ζωντανή για ένα επιπλέον χρόνο – ένα χρόνο για τον οποίο θα είμαι για πάντα ευγνώμων που θα τον περάσω εδώ με την οικογένειά μου, με τους φίλους και το σκύλο μου,” γράφει η κ. Butcher.

“Ένα χρόνο τον οποίο έζησα τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου.”

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top