Παραξενα

22χρονος παιδόφιλος αποπλανούσε σεξουαλικά ανήλικα παιδιά αφού πρώτα τους έστελνε πορνογραφικές εικόνες

Ένας φοιτητής που έπαιζε ηλεκτρονικά παιχνίδια με παιδιά τους πριν δείξει πορνογραφικές εικόνες αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης.

Ο 22χρονος Declan Boyle, έπαιζε δημοφιλή online παιχνίδια όπως το Flappy Bird με τα θύματά του, αλλά σταμάτησε το παιχνίδι και το αντικατέστησε με εικόνες χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Ο Boyle, από το Wishaw του Lanarkshire, έδειχνε επίσης σκόπιμα γυμνές φωτογραφίες του εαυτού του στα παιδιά.

Ένα αγόρι είπε ότι η συμπεριφορά του Boyle είχε συνεχιστεί για σχεδόν πέντε χρόνια και ξεκίνησε όταν ήταν μόλις τριών ετών. Το άλλο θύμα έγινε στόχος του όταν ήταν ηλικίας επτά ετών.

Declan Boyle, 22, of Wishaw, Lanarkshire, deliberately showed naked photos of himself

Ο συναγερμός τέθηκε όταν ένα αγόρι μίλησε στην οικογένειά του και ένας αστυνομικός ερευνητής ανακάλυψε πορνογραφικό υλικό στο τηλέφωνο, το iPod και τον υπολογιστή του Boyle.

Ορισμένες από τις εικόνες που βρέθηκαν έδειχναν δημοφιλείς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων που απευθύνονταν σε παιδιά, οι οποίοι ασχολούνταν με σεξουαλικές πράξεις.

Boyle played popular online games such as Flappy Bird (above) with his victims but stopped the game and replaced it with images of cartoon characters engaging in sexual activity

Ο Boyle αρνήθηκε κάθε αδίκημα και πήγε σε δίκη στο Hamilton Sheriff Court, αναγκάζοντας τα θύματά του να προσκομίσουν στοιχεία εναντίον του.

Στο δικαστήριο, οι κατηγορίες αναφέρουν ότι ανάγκαζε τα παιδιά να δουν σεξουαλικές εικόνες από το Δεκέμβριο του 2010 έως τον Ιούλιο του 2015.

Ο Boyle ισχυρίστηκε ότι οι τα παιδιά ψεύδονταν. Είπε: “Υπήρχαν εικόνες εκεί που δεν θα ήθελα να τις δει κανείς και έκανα βήματα για να τους προστατεύσω, όπως το να εφαρμόσω έναν κωδικό, όμως συνειδητοποίησα πόσο αφελής ήμουν για το όλο θέμα.”

Some images found showed popular cartoon characters aimed at children engaging in sexual acts including figures from the Paw Patrol children's TV series (pictured)

“Αυτά τα αγόρια δεν λένε την αλήθεια, δεν έχω παίξει ποτέ Flappy Birds μαζί τους. Λένε πολλά ψέματα και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν συνέβη αυτό που ισχυρίζονται.”

Πρόσθεσε: “Είχα αρκετό πορνογραφικό υλικό, αλλά δεν μπορούσα να σας πω ακριβώς τι είχα επειδή τα κατέβασα. Δεν θα έδειχνα πορνογραφικό υλικό σε κανέναν, πόσο μάλλον σε μικρά παιδιά.”

Ο αναπληρωτής οικονομικός Michael Macintosh είπε ότι ο Boyle ήταν ο μόνος ψεύτης στην αίθουσα του δικαστηρίου και ότι έφτιαχνε δικές του ιστορίες.

Ο συνήγορος υπεράσπισης Matt Jackson δήλωσε ότι ο πελάτης του είχε διακόψει την πανεπιστημιακή του πορεία λόγω της υπόθεσης.

“Σήμερα έχει διακόψει τη φοιτητική του πορεία.”

“Η φυλάκιση είναι μια επιλογή την οποία το δικαστήριο πρέπει να εξετάσει και να παραδεχτεί ότι πρόκειται για σοβαρή καταδίκη,” είπε ο δικηγόρος του.

Ο σερίφης Thomas Millar ανέβαλε τη δίκη για τη λήψη περισσότερων στοιχείων και επέβαλε ποινή εγγύησης στον Boyle αφού κατά τη διάρκεια της αρχικής δίκης αναφέρθηκε ότι είχε προχωρήσει σε άσεμνες πράξεις με ένα νεαρό αγόρι.

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top