Ενδιαφεροντα

15 χώρες στις οποίες οι ωραίοι άντρες είναι ο βασικός πόλος έλξης

Το ολοένα κι αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα ταξίδια οδήγησε τους ταξιδιωτικούς bloggers σε ασυνήθιστες συστάσεις για τους τουρίστες. Το ηλεκτρονικό περιοδικό Insider Monkey δημιούργησε μια κατάταξη χωρών στις οποίες ζουν οι πιο όμορφοι άνθρωποι στον πλανήτη μας.

Τα αποτελέσματα των διεθνών διαγωνισμών ομορφιάς όπως το Manhunt International, το Mister Global, το Mister International και το Mr World χρησιμοποιήθηκαν ως σημείο αναφοράς για την ανδρική ομορφιά. Κάθε χώρα κέρδισε ένα βαθμό για κάθε μια νίκη της σε έναν από αυτούς τους διαγωνισμούς.

Εφόσον οι άνδρες των χωρών αυτών κέρδισαν τόσους τίτλους, είναι λογικό να πιστεύουμε ότι όλοι οι άνδρες εκεί μπορούν επίσης να καυχηθούν για την ομορφιά τους.

Ας ρίξουμε μια ματιά παρακάτω.

  1. Νότια Κορέα

..~?

A post shared by 숨을 깊게 쉰다. (@thuggyduck) on

GOOOOODNIGHT 😴

A post shared by @ leesoohyuk on

A post shared by John Cho (@johnthecho) on

Η Νότια Κορέα δεν έχει ακόμη την πρωτιά των διαγωνισμών ομορφιάς, αλλά στους εκπροσώπους της χώρας αυτής συχνά απονέμονται τίτλους όπως ο “Mr Συμφιλίωση “,”Mr Καλύτερη φυσική κατάσταση “και ” Mr Καλύτερο μοντέλο “.

  1. Γαλλία

Γάλλοι άνδρες κέρδισαν τους διαγωνισμούς Manhunt International και Mister World το 2002 και το 2015 αντίστοιχα. Τους έχει επίσης απονεμηθεί ο τίτλος “Mr. Ευχάριστος χαρακτήρας.”

  1. Τουρκία

#cosmopolitanturkiye

A post shared by Yusuf Çim (@yusufcim) on

Οι συμμετέχοντες από την Τουρκία κέρδισαν το διαγωνισμό Mr. World το 1996 και το Manhunt International το 2005. Έχουν κερδίσει μια επιπλέον νίκη στην κατηγορία “Best Physique” το 2016.

  1. Τσεχία

Whats up Paris 🇫🇷

A post shared by Tomas Skoloudik (@tomasskoloudik) on

Εκπρόσωποι από την Τσεχία κέρδισαν το διαγωνισμό Mister Global το 2016. Και, όπως μπορείτε να κρίνετε από τις φωτογραφίες, οι Τσέχοι αξίζουν τις νίκες τους στην κατηγορία “Mr. Photogenic “.

  1. Μυανμάρ

#HELLO 😃

A post shared by Marco Victor (@marco_mtyl) on

Η Μυανμάρ πήρε τον τίτλο του Mister Global το 2014, μαζί με τον τίτλο “Καλύτερο μοντέλο” και “Mr. Δημοφιλής τους διαδικτύου “το 2015 και το 2016 αντίστοιχα.

  1. Νότια Αφρική

 

Φαίνεται ότι οι άντρες της Νότιας Αφρικής θα μπορούσαν να αποκτήσουν τον τίτλο “Best Physique” όχι μόνο στον διαγωνισμό Mister Global αλλά και στην πραγματική ζωή. Η νίκη στον παλαιότερο διαγωνισμό ανδρικής ομορφιάς, Manhunt International, πήγε στη Νότια Αφρική το 1995.

  1. Σουηδία

Η Σουηδία είναι η μόνη χώρα που έχει κερδίσει τον διαγωνισμό Manhunt International περισσότερες από μία φορές. Οι τυχερές χρονιές για αυτά τα όμορφα αγόρια με τα μπλε μάτια, ήταν το 1998 και το 2016.

  1. Ισπανία

Last swim of the year..

A post shared by Jon Kortajarena (@kortajarenajon) on

I’m a Brubaker, and you?

A post shared by @ andresvelencoso on

Ο πλανήτης είδε τον Ισπανό Mister World το 2007. Και μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε γιατί του απονεμήθηκε και ο τίτλος “Mr. Φωτογενής “και” Καλύτερο Μοντέλο “στον διαγωνισμό Mister Global.

7. Κίνα

A post shared by wang rui chang (@richards_w) on

📢播音员

A post shared by Zhao Lei (赵磊) (@zhaozhaolei) on

hello..I'm wanghao. 😁

A post shared by 王浩 (@wanghaowanghao) on

Στον διαγωνισμό Mister Global, αξιολογήθηκαν οι ικανότητες στο μόντελινγκ και οι φωτογένεια των κινέζων εκπροσώπων. Είχαν επίσης 2 νίκες στο διαγωνισμό Manhunt International το 2007 και το 2011.

6. Ινδία

Ινδοί άνδρες ήταν οι νικητές του Mister World το 2016 και της Manhunt International το 2001. Οι δεξιότητες τους στο μόντελινγκ και ο χαρακτήρας τους αξιολογήθηκαν και στο Mister World και στο Mister Global.

5. Φιλιππίνες

Chill, it’s an old pic…I’m still not smoking, so don’t worry…📷 @jereminkang

A post shared by Paolo Roldan (@juanpaoloroldan) on

Positivity goes a long way

A post shared by Patrik Franksson (@patrikfranksson) on

#NoFilter

A post shared by Tommy Esguerra (@tommyesguerra) on

Τα γοητευτικά χαμόγελα και η διασημότητα των Φιλιππινέζων στο διαδίκτυο προσμετρήθηκαν στο Mister Global. Η νίκη στο Manhunt International και στο Mister International ανήκουν επίσης σε αυτούς.

4. Βενεζουέλα

El éxito tiene una simple formula : Dar lo mejor de ti! #RO

A post shared by Raúl Olivo "RO" (@raulolivo) on

Άνδρες από τη Βενεζουέλα κέρδισαν σε όλους σχεδόν τους διαγωνισμούς που συμμετείχαν. Έχουν κερδίσει τους διαγωνισμούς Mister World, Manhunt International και Mister International.

3. Λίβανος

#throwback #wissamhanna by @romeoproductions

A post shared by Wissam Hanna (@wissamhanna) on

God is great .

A post shared by Youssef Sawmah's Official Acc🔹 (@youssefsawmah) on

Ο Λίβανος είναι η μόνη χώρα που έχει κερδίσει τον διαγωνισμό Mister International τρεις φορές (το 2006, το 2012 και το 2016). Και δε θα εκπλαγούμε αν το ξανακάνουν!

2. Βιετνάμ

#FA thì sao⁉️ 😎 #masformen

A post shared by Nhan Phúc Vinh (@nhanphucvinh) on

#usshake

A post shared by Ngo Tien Doan (@ngo_tien_doan) on

Οι Βιετναμέζοι είναι οι νικητές του Mister Global, του Manhunt International και του Mister International. Έχοντας κατακτήσει τους πιο κορυφαίους τίτλους, ίσως να είναι περιττό να αναφέρουμε και τους τίτλους του “Mr. Φωτογένεια “και” Mr. Δημοφιλής στο Διαδίκτυο. ”

1. Βραζιλία

Porque o cara clica demais !!! @marciofariasfoto #mrworldbrazil

A post shared by Carlos Franco (@carlosfranco_) on

Οι τίτλοι στο Mister World, Mister Global και οι 2 νίκες στο Mister International ανήκουν σε βραζιλιάνους άντρες. Φαίνεται ότι αυτή η χώρα είναι και η πατρίδα των πιο σέξυ ανδρών.

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top